Omogući pristupačnost
22°C weather in Vela Luka, croatia

Vela Luka Outdoors 2022.

09/02/22

Službeno donosimo program za ovogodišnji Vela Luka Outdoors, koji će trajati od 9. do 11. rujna 2022. godine:

 

U petak, 9.rujna, u centru mjesta, održat će se "Fešta od uja", s početkom u 20:00 sati. Osim što ćete moći degustirati višestruko nagrađivano Korčulansko maslinovo ulje, moći ćete okusiti i ostale slane i slatke specijalitete otoka Korčule, te uživati u domaćoj glazbi.

U subotu, 10. rujna, u jutarnjim satima u centru mjesta biti će postavljena penjačka stijena i slackline, te će biti organizirano druženje u centru mjesta.

U popodnevnim satima, točnije od 14 sati, počinje preuzimanje startnih brojeva. Sat vremena kasnije, u 15 sati,  predstavljati će se knjiga naziva "O BICIKLETO- pohvalnica biciklu". Radi se o knjizi zabavnog sadržaja koju je osmislila i uredila Mirjana Žuvela, ilustrirala Hana Kalebić, a grafički dizajnirao Saša Prižmić.

Od 16 sati počinju utrke:

-Dječja utrka u 16:00

-MTB, s početkom iz centra mjesta, u 16:30

-Veli i Mali Trail, s početkom iz Vele Spile, u 17:00 sati.

Nakon završetka svih utrka, u večernjim satima kreće dodjele nagrada, večera i druženje uz DJ Škilju.

U nedjelju ujutro, 11. rujna, biti će organiziran besplatan izlet na otok Proizd, na kojem će sudionici moći uživati u kupanju i utrci s kajacima. U nedjelju navečer biti će organizirana Stand up komedija- by Škiljo.

Svim natjecateljima želimo puno sreće! Za više informacija, zapratite službenu stranicu Vela Luka Outdoors-a: www.facebook.com/vloutdoors