Omogući pristupačnost
Hrvatski English Deutsch Italiano

PRVO MEĐUNARODNO VIRTUALNO NATJECANJE U IZRADI LUMBLIJE

27.10.2020

 Dragi naši vjerni pratitelji
Vrijeme je najmirisnije luške manifestacije, „Stajuna od lumblije”, ali ove godine idemo u novom ruhu.
Ne želeći prekinuti tradiciju, a koristeći se „novim normalnim” pokušati ćemo se družiti i uživati u danima koji slijede, na virtualni način.
Stoga vas Pozivamo da u ovim posebno aromatičnim mirisima i okusima omiljene slastice uživate u toplini svoga doma, s Vašim najmilijima, u krugu vaše obitelji stvarajući lijepe uspomene, a s nama podijelite Vaše fotografije ovog jedinstvenog gastro užitka. Fotografije mogu biti u fazi izrade lumblije ili već ispečene i dekorirane, odnosno fotografirajte Vaše viđenje ovogodišnjeg posebnog Stajuna od lumblije. Zabilježite sve ono što Vas inspirira u vezi ove posebne slastice, budite kreativni, dajte mašti na volju a prvenstveno uživajte njegujući naše običaje.
Fotografije možete poslati od 26. listopada do 02.studenog elektronskom poštom na email adresu visitvelaluka@gmail.com a Vaši uradci bit će objavljeni na Facebook stranici Vela Luka Tourist Board u foto albumu pod nazivom Prvo međunarodno virtualno natjecanje u izradi lumblija.
Natjecatelji se mogu prijaviti bez obzira gdje se fizički nalaze tako da nam se ove godine u natjecanju mogu pridružiti i oni koji ne žive u Veloj Luci a njeguju tradiciju izrade lumblije. Svaki natjecatelj može sudjelovati samo s jednom fotografijom, a nagrađujemo tri fotografije s najvećim brojem oznaka “sviđa mi se“. U mail-u navesti svoje ime, prezime te adresu, za eventualno slanje nagrade.
Fotografija iz albuma koja dobije najviše lajkova pobjednik je ovog virtualnog natjecanja.
Stoga, ispecite omiljenu slasticu, fotografirajte ju i sudjelujte u Prvom međunarodnom virtualnom natjecanju u izradi lumblije!
Vaše fotografije šaljite od 26. listopada do 02. studenog na visitvelaluka@gmail.com, sretno svima!