Omogući pristupačnost
Hrvatski English Deutsch Italiano

OŽIVLJENI OTOK

12.01.2016

Četverodnevni bogati novogodišnji program hotela Korkyre oživio je Velu Luku.

I za ovogodišnji doček tražila se soba više u hotelu Korkyra, jedinom otvorenom hotelu ne samo u Veloj Luci već i na cijelom otoku.
Potvrda je to dobro odrađenih prethodnih dočeka, pa su ove godine svi aranžmani bili rasprodani već u studenom. Najviše je bilo domaćih gostiju, a bilo je i gostiju iz Slovenije Crne gore i BIH.
Osim bogate lutrije, glazbe u živo 31.12. i 01.01. i nastupa Mafrine, ove godine pokušali smo u potpunosti osmisliti program i za ostala dva dana. Naime, najveći dio gostiju imao je četverodnevni aranžman.
Kako u Veloj Luci u zimskom periodu nije bilo puno toga za ponuditi gostima, a isto je bilo i sa ostalim dijelom otoka, odlučili smo se sami osmisliti njihovo vrijeme, u čemu nam je Turistička zajednica Općine Vela Luka uvelike izišla u susret.

Upravo na prijedlog Turističke zajednice organizirali smo izlete koji su oduševili goste.
Za goste smo organizirali pješački izlet vođen od strane planinarskog društva Mareta, te su gosti mogli uživati u šetnji ali i predavanju o povijesti Vele Luke i Vele spile.
Za one koji su više bili raspoloženi za morske pejzaže, organizirali smo i izlet brodom Muro , također uz vođenje člana Marete koji im je ispričao puno toga vezanog za naše prekrasne uvale.
Uz obilazak obližnjih otočića, gosti su mogli isprobati domaće veloluške kolače te likere i na povratku uživati u zalasku sunca.
Izvrsno vrijeme također je išlo u prilog i gosti su na kraju četverodnevnog boravka otišli sa našeg otoka prepuni dojmova.
Bila je ovo izvrsna promocija cijelog mjesta i dokaz da su otoci gostima jako atraktivni čak i u zimskom periodu.

Hotel Korkyra