Omogući pristupačnost
Hrvatski English Deutsch Italiano

ODLUKA O DODJELI SREDSTAVA

30.12.2020

Još u prvoj polovini tekuće godine Turistička zajednica Općine Vela Luka aplicirala je na na natječaj FLAG -a, „Južni Jadran” u okviru Mjere 3.1. Potpora razvoju male turističke infrastrukture i usluga povezanih s ribarstvom i akvakulturom. Kao jedini mogući prijavitelj, Turistička zajednica prijavila je projekt „Ribarska eko – etno večer otoka Korčule”.
Nakon nadopune projekta tijekom listopada te administrativne obrade zahtjeva za potporu od strane Ministarstva poljoprivrede, Uprave ribarstva tijekom studenog, utvrđeno je da korisnik (Turistička zajednica Vela Luka) udovoljava uvjetima propisanim pravilnikom i natječajem te se odobrava potpora u 100 % iznosu od 143.764,66 kuna. Doprinos EU sredstava je 85%, a Republike Hrvatske 15%.

Sredstva moraju biti namjenski utrošena u skladu za Odlukom, dok bi se projekt trebao realizirati tijekom kolovoza 2021. godine.

Ovim putem zahvaljujemo Flagu „Južni Jadran” kao i Regionalnoj razvojnoj agenciji Dunei na potpori prilikom apliciranja na ovom projektu.

Turistička zajednica Općine Vela Luka