hr en de it

OBAVIJEST SVIM POSJETITELJIMA VELE LUKE

20.03.2020

Molimo sve posjetitelje Vele Luke koji su već došli ili u narednim danima planiraju doći na Korčulu, u svoje kuće ili stanove za odmor da se OBAVEZNO PRIJAVE U SUSTAV eVISITOR, jer to je zakonska obveza koja je posebno važna u ovom periodu. Molimo sve da se ponašaju u skladu sa propisanim pravilima i preporukama.
Ukoliko primjetite osobe koje su došle iz zemalja koje su na popisu onih koji moraju biti u samoizolaciji a nisu molimo javite se u Krizni stožer Vele Luke
+385 91 899 32 89 / 
stozer@velaluka.hr
Temeljem Odluke izdane od strane Stožera civilne zaštite RH, a na preporuku Ministarstva turizma RH, shodno situaciji nastaloj uslijed epidemije virusa COVID-19, ured Turističke zajednice Vela Luka do daljnjeg će biti ZATVOREN za rad sa strankama, u cilju zaštite zdravlja.
Za sve informacije i upite možete koristiti slijedeće načine komunikacije:
visitvelaluka@gmail.com ili +385(0) 20 813 619

We kindly ask all visitors of Vela Luka who are already on Korčula or are planning to come to Vela Luka to their holiday homes or holiday apartments TO REGISTER into the eVISITOR system - this is a legal obligation that is especially important during this period. We ask that everyone acts in accordance with the rules and recommendations prescribed.
If you notice people who came from countries that are on the list of those who need to be self-isolated and they are not, please contact the Crisis Headquarters of the of Vela Luka
+385 91 899 32 89  / stozer@velaluka.hr
Following the formal decision of the Croatian National Headquarters of the Civil Protection, due to the present situation with regards to COVID 19 (Coronavirus), we are  CLOSING the Tourist information office Tourist Board of Vela Luka.
For all the information you can contact us by:
 visitvelaluka@gmail.com
+385(0) 20 813 619

 

 

 

$this->latestNews($page, $content->content_id, false);