hr en de it

Novi outdoor sadržaj u Veloj Luci

30.12.2019

 Vrijeme je darivanja, stoga smo odlučili za kraj, ove za nas vrlo aktivne godine, darovati vas jednim novim outdoor sadržajem.
Organiziranjem festivala Vela Luka Outdoors, već niz godina promičemo sportske aktivnosti na otvorenom u našem mjestu. Trail trčanje, kajaci i brdski biciklizam su nam već „domaći“, stoga smo odlučili napraviti nešto još bolje i još atraktivnije. Naime u suradnji sa HPD Mareta Vela Luka i The Hive Zagreb climbing gym, na atraktivnoj lokaciji iznad Vele Luke postavljeni su prvi penjački smjerovi. Drugim riječima Vela Luka će imati svoje prvo penjalište.
U siječnju će biti dovršen i označeni pristup lokaciji, te će sadržaj biti postavljen i na našim web stranicama, a svi Velolučani i posjetitelji našeg mjesta će imati priliku okušati se i uživati u novom sportskom sadržaju.

Uživajte u predivnim kadrovima prvog veloluškog penjališta.
Zahvaljujemo Frani Vlašiću, Nikoli Surjan-Rubo i Marku Perkoviću, velikim entuzijastima koji su stvar iznijeli do kraja i bez kojih, ovaj hvale vrijedan projekt, ne bi bio moguć  te na kraju hvala Iglu Šport na doniranoj opremi.

 

$this->latestNews($page, $content->content_id, false);