Omogući pristupačnost
13°C weather in Vela Luka, croatia

KONCERT KVARTETA SEQUENTIA

07/19/22

U organizaciji Turističke zajednice ove subote održan je koncert kvarteta Sequentia. U prekrasnom ambijentu Centra za kulturu Vela Luka, gudački kvartet Sequentia pružio je brojnoj publici pravi glazbeni užitak pod nazivom "Za dušu". Kvartet čine: Meri Anastasov-violina, Sandra Grubišić-violina, Lucija Marinović -viola, Ela Radman Mršić-violončelo.
Kvartet je do sada imao dva samostalna koncerta klasične glazbe, a u posljednje dvije godine nastupale su u Veloj Luci u sklopu manifestacije ''Trag u beskraju''. ''''Ljubav prema glazbi, međusobno prijateljstvo i mladenački entuzijazam stvorili su u nama i među nama onu vrstu ''kemije'' zbog koje uživamo ne samo pri izvedbama, nego i pri stvaranju same glazbe.''''
Osim klasične glazbuporadili su i na obradama popularnih dalmatinskih pjesama koje su izvodili Oliver Dragojević, Gibboni, Tedy Splatao i dr. Tako je bilo i na ovom koncertu, kojeg je publika primila sa velikom radošću i oduševljenjem. Što reć nego bravo cure i vidimo se opet na istom mjestu i slijedeće ljeto !