Omogući pristupačnost
Hrvatski English Deutsch Italiano

Festival djeteta "Mala Velika Luka"

17.07.2021

U organizaciji Miki Trasi, Udruge za promicanje kreativnog stvaralaštva i kulture te istoimene gumačke skupine i Udruge Likovno stvaralaštvo Vele Luke te u suradnji s Općinom Vela Luka i TZO Vela Luka, u četvrtak, 15. srpnja započeo je prvi otočni Festival djeteta "Mala Vela Luka" koji će do 19. srpnja najmlađim otočanima ponuditi brojne tematske radionice, projekcije filmova, edukativne priče i nezaboravnu zabavu u središnjem veloluškom parku Žardin.
„Zadovoljstvo nam je pozvati vas na prvi Festival djeteta Mala Vela Luka koji će se održati od 15. do 19. srpnja na lokaciji Žardin u Veloj Luci. Program koji smo pripremili namijenjen je djeci i svima vama koji se tako osjećaju, a omogućen je suradnjom s voditeljima radionica te potporom donatora, Općine Vela Luka i TZO Vela Luka“, poručili su članovi skupine Miki Trasi.
Organizatori su voditelje radionica pronašli na cijelom otoku, Dijana Ančić vodi radionice starih, dječjih igara "Škatule Batule", talentirana, mlada slikarica Hana Kalebić vodi likovnu radionicu, učiteljica poznata po scenskim uspjesima Marina Šego vodi glazbenu radionicu, Kuzma Prižmić zadužen je za ritam sekciju, a Mila Manojlović, poznata glumica, vodi dramsku radionicu. Osim radionica, djecu nakon svakog festivalskog dana očekuje Kino pod zvijezdama u Žardinu, a zadnji dan festivala očekuje vas i koncert iznenađenja kao i dječji, ljetni maskenbal kojim će se službeno zatvoriti festival.