hr en de it

NAGRADA TZ DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

07.01.2014
Grad Dubrovnik, općine Župa dubrovačka i Vela Luka te Društvo prijatelja dubrovačke starine dobitnici su ovogodišnjih nagrada Perunika Bogiša, koju već tradicionalno od 2005. godine dodjeljuje Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.

Grad Dubrovnik nagradu je dobio za poboljšanje prometne infrastrukture, uređenje Parka Luja Šoletića u Gružu i trga pred crkvom Svetog Križa s kipom blaženog Pape Ivana Pavla II. Općini Župa dubrovačka nagrada je pripala za uređenje i izgradnju novih sadržaja u centru Mlina, a općini Vela Luka za hortikulturalno uređenje mjesta i uređenje pješačke Plave staze od centra mjesta do Vele Spilje. DPDS je dobio posebnu nagradu za rekonstrukciju i uređenje te pretvaranje u muzej Sokol Grada, ali i za cjelokupni dosadašnji rad u više od 60 godina djelovanja.

Ova nagrada sigurno znači motiv za daljnji nastavak rada kako na hortikulturalnom uređenju, tako i na nastvku uređenja "Plave staze" do Vele spile, u čemu i TZ Vele Luke ima značajnu ulogu.

Nagrade su najboljima dodijeljene nakon sjednice Skupštine Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj je, između ostalog, prihvaćen program i financijski plan za 2014. godinu.

Foto:

www.dulist.hr

$this->latestNews($page, $content->content_id, false);