Abilitare l'accessibilità
5°C weather in Vela Luka, croatia

TURISTIČKOJ ZAJEDNICI VELA LUKA DONIRAN DODATAN BIKE SERVIS SET

10/19/22

U palači Ranjina danas je potpisan sporazum s turističkim zajednicama općina Orebić, Mljet i Vela Luka te Turističkom zajednicom Grada Metkovića o postavljanju dodatnih bike servis setova na području navedenih jedinica lokalne samouprave.

Riječ je ulaganjima financiranima iz europskog projekta MIMOSA koji se realizira u sklopu programa INTERREG Italija-Hrvatska.

Na području Vele Luke prvi bike servis set Turistička zajednica postavila je nedaleko od Vele spile, dok se ovaj dodatni uskoro planira postaviti na području Poplat - Potirna.

‘Sam cikloturizam, kao što ste upoznati, mi u županiji stavili smo u svojevrsni fokus i želimo razvijati i taj oblik turizma. Nakon otvaranja ciklo-središta u Popovićima, mi smo na području naše županije postavili servisne setove, njih ukupno 19 te ovim sporazumom postavljamo dodatna četiri. Ja zahvaljujem i vama u turističkim zajednicama koji radite s nama na razvoju ovog segmenta turizma u koji ćemo svakako ulagati i dalje’, istaknuo je župan Nikola Dobroslavić. . . . . .