Abilitare l'accessibilità
Hrvatski English Deutsch Italiano

NATJEČAJ ZA NAJLJEPŠE UREĐENU OKUĆNICU NA PODRUČJU VELE LUKE

17/05/2022

Turistička zajednica Općine Vela Luka organizira izbor za najljepše uređenu okućnicu, balkon odnosno cvjetni kutak na području Općine Vela Luka.
Sa željom promicanja ljepota Veloluškog kraja, ali i kao poticaj vrijednim stanovnicima koji godinama s ljubavlju pristupaju uređenju svojih okućnica i vrtova, Turistička zajednica općine Vela Luka u suradnji s Općinom Vela Luka u okviru akcije „Volim Hrvatsku” ove godine raspisuje natječaj za najljepšu okućnicu, balkon ili cvijetni kutak Vele Luke

U navedenoj akciji ocjenjivati će se uređenost okućnica prema slijedećim kriterijima:
Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je:
• Cvijetnost i krajobrazno uređeje (izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja te skladan međusobni odnos )
• Orginalnost i utjecaj na izgled destinacije/ulice.
Opći vizualni dojam (ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud I kreativnost)

Za prijavu je potrebno napisati ime i prezime vlsnika nekretnine čija se okućnica prijavljuje, adresa objekta i kontakt te max 5 fotografija što bolje rezolucije.
Prijave se zaprimanju do 30. lipnja. 2022. godine u uredu Turističke zajednice, a fotografije sa gore navedenim podacima šalju se na: visitvelaluka@gmail.com. Kontaktirati nas možete i na telefon: +385 20 813 619
Prijaviti se mogu svi stanovnici Općine Vela Luka ili vlasnici nekretnine koja se ocjenjuje, a također prijaviti možete i drugu osobu, susjeda, prijatelja ili poznanika čija je okućnica je vrijedna prijave.

Za provođenje ovog natječaja formirat će se Stručno povjerenstvo koje će obići prijavljene objekte te ih ocijeniti i fotografirati, a na temelju ukupne ocjene dodijeliti prigodne nagrade kako slijedi:
• za prvo mjesto 3000,00 kuna
• za drugo mjesto 1500,00 kuna
• za treće mjesto 500,00 kuna


Sretno svima!