Barrierefreiheit aktivieren
24°C weather in Vela Luka, croatia

KONCERT TRAG U BESKRAJU

08/01/22

Trag u beskraju – večer puna emocija i lijepih sjećanja
u čast glazbenoj legendi
Sinoć se na Maloj rivi u Veloj Luci održao veliki koncert u čast jednom od najvećih hrvatskih glazbenika Oliveru Dragojeviću. Večer puna emocije, pjesme i lijepih sjećanja ostavila je trag u beskraju u srcima svih ljubitelja Oliverovih pjesama. Oliverove pjesme pjevali su Zorica Kondža, Doris Dragović, Petar Grašo, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Eli Žuvela i talentirani mladi izvođači među kojima su bili Matija Cvek, Jure Brkljača, Dino Jelušić, Dino Petrić, Alen Đuras, Lorena Bućan, Bruna Oberan, Sabrina Hebiri, Iva Ajduković i drugi. Svojim su emotivnim izvedbama dirnuli svu prisutnu publiku i okupljene na rivi. Koncert je počeo iza 21.00 sat, a Oliverovi hitovi odjekivali su Velom Lukom. Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo koji je kroz ovaj glazbeni hommage vodio sve ljubitelje lika i djela neponovljivog Olivera, a koncertom je ravnao Alan Bjelinski. Velika legenda domaće glazbene scene četvrtu godinu nije s nama, a ova izuzetna glazbena priča sada je već postala tradicionalna.
Tjedan Olivera Dragojevića započeo je jedinstvenim koncertom na trajektu, a nastavlja se nizom glazbenih događanja koja slave Olivera i njegovo stvaralaštvo. Danas nas očekuje koncert „Vrijeme ljubavi“, koji će se održati na pijaci ispred crkve sv. Josipa, a sve okupljene od 21.30 sati zabavljat će Zorica Kondža i orkestar Joška Banova. Projekt se završava sutra jazz koncertom na pijaci kada će ovu glazbenu poslasticu svojim nastupom zaokružiti glazbenici poput Gibonnija, Matije Dedića, Dražena Bogdanovića, Marka Ramljaka, Marka Reljanovića i Branimira Gazdika.
Trag u beskraju organizira Općina Vela Luka zajedno s Centrom za kulturu i Turističkom zajednicom Vela Luke te udrugom Luško lito uz partnere, Dubrovačko-Neretvansku županiju i turističku zajednicu županije. Četvrta obljetnica odlaska Olivera Dragojevića bilježila se tijekom ovog tjedna u Veloj Luci te su svi dušom i srcem, punih pluća bili uz Olivera, slavili Olivera, odali mu počast i slijedili njegov trag u beskraju.