Barrierefreiheit aktivieren
Hrvatski English Deutsch Italiano

IZ RADA TURISTIČKE ZAJEDNICE

30.04.2020

Turistička zajednica je u proteklom kriznom periodu nastavila sa svojim radom, ali sa skraćenim radnim vremenom te potrebnim uštedama koje se odnose na podmirivanje samo najnužnijih tekućih obaveza. Nastavljene su samo manje aktivnosti na promidžbi mjesta, te su naše društvene mreže konstantno ažurirane.
Redovito pratimo i informiramo iznajmljivače o svim novostima u pogledu prijave gostiju vezano za novonastalu situaciju, plaćanju poreza, članarine, turističke pristojbe i sl.
Van radnog vremena i dalje smo dostupni putem našeg facebooka i emaila.

Početkom travnja održali smo esjednicu Turističkog vijeća. Na sjednici je donesena odluka o smanjenju osnovice za izračun plaće zaposlenicima u uredu Turističke zajednice.

Proteklog tjedna održana je i elektronska sjednica skupštine Turističke zajednice na kojoj su prihvaćena izvješća o radu iz 2019. godine, a usvojen je i novi Statut TZO Vela Luka na koje je prethodno Ministarstvo turizma dalo suglasnost.

Tijekom svibnja će se održati još jedno Turističko vijeće na kojemu će se raspravljat se trenutnoj situaciji i radu u narednom periodu.


TZO Vela Luka