Barrierefreiheit aktivieren
Hrvatski English Deutsch Italiano

CIKLO G.E.T. TOUR KORČULA 13.-15.05.2016

08.06.2016

U organizaciji udruge G.E.T. Report i Turističkih zajednica otoka Korčule od 13. do 15. svibnja će se na otoku održati Ciklo GET Tour - biciklističke rute namjenjene turistima, ali i biciklistima profesionalcima i rekreativnicima. U tri dana održati će se 4 ciklo ture: 13.5. Vela Luka i Blato, 14.5. Brna i Smokvica i 15.5. ruta od Korčule do Lumbarde. Rute su osmišljene na način da će sudionici imati prilike degustirati ulja, vina i lokalne proizvode.
Kotizacija za sudjelovanje na pojedinačnoj ruti je 70 kn po osobi ili 50 kn po osobi (za svaku pojedinačnu rutu) ako se prijava izvrši za najmanje 3 rute. Kotizacija uključuje degustaciju proizvoda i ručak/večeru u konobi ili restoranu na području održavanja.

Sve informacije, program i rezervacije su dostupne na web stranici http://ciklo.get4u.hr/hr/ ili u Turističkim zajednicama na otoku.

Ovim putem želimo Vas pozvati da podržite događanje te da isto ponudite Vašim zainteresiranim gostima. Svi koji nisu u mogućnostima svojim gostima ponuditi bicikle mogu isto napraviti putem agencije Kaleta u Korčuli - www.kaleta.hr .

 

Pogledaj detalje ciklo toura ovdje