hr en de it

REGULACIJA PROMETA 29.7.2019.

28.07.2019

Dana 29.07. 2019. godine (ponedjeljak) zbog organizacije koncerta - Sjećanje na Olivera Dragojevića „Trag u beskraju“- biti će na snazi privremena regulacija prometa i to:

1. Dana 29.07. 2019. godine od 15 sati biti će zabranjeno parkiranje na dijelu parkirališta Žardin (10 parking mjesta ispred kulturnog centra te parkirališna mjesta od trgovine Piccolo do križanja kraj spomenika ) i u Ulici 28 (od Brkanovog križa do skala od pijace).

2. Dana 29.07.2019. godine od 18 sati na snazi će biti posebni režim regulacije prometa.

- Za sav promet biti će zatvoren promet od trgovine Piccolo –kulturni centar- spomenik

- Ulaz u Velu Luku iz smjera Korčule će biti zatvoren za promet te će se u Velu Luku ulaziti obilazno oko trajektnog pristaništa

Preporučena ruta dolaska vozilom i parkiranja za vrijeme koncerta je sljedeća:

Za vozače koji dolaze iz smjera Korčule :

Za vozače koji dolaze iz smjera Korčule preporučena ruta dolaska je obilaznicom do sportske dvorane na Močnom lazu gdje je osiguran velik osvijetljeni parkirališni prostor i dalje pješke do samog centra.

Za vozače iz Vele Luke:

Za vozače iz Vele Luke preporuča se NE korištenje vozila za dolazak na koncert, za one koji se odluče na dolazak vozilom biti će osiguran parkirališni prostor na parkiralištu specijalne bolnice Kalos i ispred stare ambulante.

Molimo vozače da poštuju privremenu regulaciju prometa i da u što manjoj mjeri koriste svoja vozila da bi se dostojno i mirno sjetili našeg Olivera.

U slučaju eventualnih organiziranih grupa autobusima za dolazak na koncert molimo da se najavite redaru (mob:099 815 3793,prometni.redar@velaluka.hr) radi izbjegavanje nepotrebnih prometnih čepova.

 

Prometni redar (tekst preuzet sa facebook stranice Općina Vela Luka)