hr en de it

ODRŽANA EDUKACIJA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA

06.03.2018

U srijedu, 28.veljače, u Maloj dvorani Doma kulture u Blatu održana je besplatna edukacija za privatne iznajmljivače sa ciljem unaprijeđenja ponude obiteljskog smještaja i podizanja kvalitete iste.
Edukacija je bila jednodnevna te se sastojala od dva dijela – predavanje i praktični dio. Tako su se brojni iznajmljivači educirali u teoretskom dijelu o temama kao što su: uređenje interijera u obiteljskom smještaju – kako manjim investicijama poboljšati našu ponudu, sistemsko čišćenje objekta, doček i dobrodošlica naših gostiju – sitnice koje puno znače, komunikacija s gostom i lakši dolazak gostiju do objekta, dok je u praktičnom dijelu održan obilazak objekta u uvali Garma s ciljem primjene dobre prakse u uređenju interijera i sistematske pripreme objekta za dolazak gosta.

Na edukaciji je nazočilo 75 iznajmljivača sa otoka Korčule, a edukacija je bila organizirana u suradnji sa turističkim zajednicama otoka Korčule, turističkim djelatnicima i predstavnikom sektora za management osoblja objekta jednog austrijskog hotela.