hr en de it

Obavijest o regulaciji prometa prilikom organizacije dolaska i pogreba

31.07.2018

Dana 31.07. i 01.08.2018. godine zbog organizacije dolaska i organizacije pogreba Olivera Dragojevića biti će na snazi privremena regulacija prometa i to :


1. Dana 31.07. 2018. godine (utorak-dolazak katamarana ) od 18 sati biti će zabranjeno parkiranje na zapadnom dijelu Vele rive (od pješačkog prijelaza na sredini rive do križanja ispred caffe bara Fjaka ) , od 20 sati biti će zabranjen promet preko Vele rive za sva vozila.

2. Dana 01.08.2018. godine od 15 sati na snazi će biti posebni režim regulacije prometa.

- Ulice prema mjesnom groblju odnosno Ulica 30 (od obiteljske kuće Žuvela Gele do Križa od smrti) te Ulica 35 (od Križa od smrti do križanja kraj Vatrogasnog doma) biti će zatvorene za sav promet te će one biti pješačke zone.

- Ulicom 31 (od obiteljske kuće Žuvela Gele do križanja sa sjevernom obilaznicom-Ulica kroz Dolac ) promet će se odvijati jednosmjerno od kuće Gele prema brijegu.

- Ulaz u Velu Luku iz smjera Korčule će biti zatvoren za promet te će se u Velu Luku ulaziti obilazno oko trajektnog pristaništa.

Preporučena ruta dolaska do mjesnog groblja Svetog Roka je sljedeća:

Za vozače koji dolaze iz smjera Korčule :

Za vozače koji dolaze iz smjera Korčule preporučena ruta dolaska je obilaznicom do sportske dvorane ili do centra mjesta gdje će biti osiguran velik broj parkirališnog prostora te dalje pješke do samog groblja.

Za vozače iz Vele Luke:

Za vozače iz Vele Luke preporuča se NE korištenje vozila za dolazak na groblje, za one koji se odluče na dolazak vozilom biti će osiguran parkirališni prostor na sjevernoj obilaznici te u centru mjesta.

Molimo vozače da poštuju privremenu regulaciju prometa i da u što manjoj mjeri
koriste svoja vozila da bi dostojno i mirno ispratili našeg Olivera.

Prometni redar