hr en de it

HUMANITARNA IZLOŽBA ZA CVITIĆ

11.12.2014

U galeriji Centra za kulturu Vela Luka otvorena je humanitarna izložba likovnih radova Ines Borovine. Brojnoj publici obratili su se dr.sc. Dinko Radić, predsjednica Udruge «Cvitić» Jasna Žuvela, te autorica Ines Borovina. Izložbu je otvorila voditeljica galerije CZK Rada Dragojević Ćosović, prof. koja je tom prilikom naglasila koliko je bitno podupirati humanitarne akcije u malim sredinama kao što je Vela Luka.

--Uvijek nam je zadovoljstvo raditi s Udrugom „Cvitić“ i do sada smo imali više zajedničkih uspješnih projekata humanitarnog karaktera. Nadam se da ćemo nastaviti ovakvu suradnju i ubuduće. Posebno me impresionira entuzijazam, profesionalan i odgovoran odnos voditeljice radionica u Cvitiću Jelene Padovan, prof. istaknula je Dragojević Ćosović.

Na izložbi su prezentirani raznovrsni predmeti od stakla, drva i platna na koje je autorica Ines Borovina salvetnom tehnikom aplicirala razne prigodne motive.

Sav prihod namijenjen je radu Udruge roditelja djece s posebnim potrebama «Cvitić» iz Vele Luke. Izložba ostaje otvorena do 12. prosinca 2014. D C